Veel gestelde vragen

mei 2020 | tips & inspiratie

Veel gestelde vragen over schaduwfoto

Mag ik helemaal zelf bepalen hoe mijn Schaduw eruit komt te zien?
Ja! 100% op maat, helemaal aangepast op jouw wensen.

Ik wil een Schaduw laten maken, maar ik heb geen idee hoe de Schaduw er uit moet zien.
Dit is helemaal niet erg. Tijdens een uitgebreid telefoongesprek bespreken we dit rustig tot de eerste ideeën ontstaan.

Ons kindje is overleden bij/voor de geboorte, kan ik dan ook een Schaduw laten maken?
Jazeker! Aan de hand van jullie eigen karakter en lichaamsbouw kan ik een Schaduw maken.

Ons verhaal is heftig, moet ik dit met je delen?
Voor het maken van de Schaduw is dit niet per se nodig, mocht je het fijn vinden om dit met mij te delen dan mag dit uiteraard wel. Hierin mag jij je eigen grenzen bepalen.

Is het ook mogelijk om een Schaduw van een volwassene te laten maken?
Jazeker, elke leeftijd is mogelijk.

Ik wil een volwassen Schaduw laten maken, maar alle foto’s die ik heb zijn al jaren oud.
Dit is geen enkel probleem. We nemen dan belangrijke kenmerken uit de oudere foto zoals het haar, vorm oren en lichaamsbouw. Dit samen met de lichaamsbouw van zijn of haar vader of moeder, vormt de basis voor de Schaduw

Veel gestelde vragen

mei 2020 | tips & inspiratie

Kan een Schaduw ook zitten?
Jazeker,  ook lopen, rennen, hurken, knuffelen en liggen (mooi van boven) bijna alles is mogelijk!

Ik wil graag een tweelingschaduw laten maken. Kan dit?
Ja dat kan! Ze zullen op elkaar lijken maar ook hun eigen karakter hebben. Het verschil zit in de kleine details. Denk aan het haar dat iets anders valt, de manier van lopen enz. Qua kleding en karakter kunnen ze heel dichtbij elkaar liggen of juist verschillend zoals stoer en lief. Hetzelfde, maar toch anders, niet een kopie.

Onze zoon of dochter had een favoriete knuffel mag deze er ook bij?
Jazeker, deze komt er dan in de vorm van een schaduw bij. Lief!

Zou mijn Schaduw ook iets donkerder mogen?
Jazeker, dat kan! Het hangt ook een beetje af van de locatie. Soms komt iets donkerder of iets lichter mooier tot zijn recht. Echt handwerk.

Kan een Schaduw ook zitten?
Jazeker,  ook lopen, rennen, hurken, knuffelen en liggen (mooi van boven) bijna alles is mogelijk!

Ik wil graag een tweelingschaduw laten maken. Kan dit?
Ja dat kan! Ze zullen op elkaar lijken maar ook hun eigen karakter hebben. Het verschil zit in de kleine details. Denk aan het haar dat iets anders valt, de manier van lopen enz. Qua kleding en karakter kunnen ze heel dichtbij elkaar liggen of juist verschillend zoals stoer en lief. Hetzelfde, maar toch anders, niet een kopie.

Onze zoon of dochter had een favoriete knuffel mag deze er ook bij?
Jazeker, deze komt er dan in de vorm van een schaduw bij. Lief!

Zou mijn Schaduw ook iets donkerder mogen?
Jazeker, dat kan! Het hangt ook een beetje af van de locatie. Soms komt iets donkerder of iets lichter mooier tot zijn recht. Echt handwerk.

Ik twijfel tussen een Schaduw of een Schets, kan jij hier iets meer over vertellen?
Ja natuurlijk, in deze blog kan je hier meer over lezen. Ook is het mogelijk een combinatie te laten maken tussen een Schaduw en een Schets, dus wel het grijze semi-transparante van een Schaduw met daar overheen een aantal details geschetst.

Ik wil een Schaduw laten maken maar heb nog geen geschikte foto, kan jij mij hierbij helpen?
Jazeker! Naast Kunstenaar van Schaduwfoto ben ik ook Fotograaf. Ik werk in de regio Midden- en West-Nederland. Het portfolio van Schaduwfoto staat vol met prachtige voorbeelden met door mij gemaakte foto’s.

Ik wil graag een Schaduwfoto laten maken maar ik woon aan de andere kant van het land. Wat zijn de mogelijkheden?
Woon jij helemaal aan de andere kant van Nederland, klik dan hier!

Komt onze Schaduwfoto online?
Nee want daar is toestemming voor nodig. Dit gebeurt alleen in overleg met jullie, dit kan zijn met of zonder jullie persoonlijke verhaal erbij. Net waar jullie je fijn bij voelen.

Kan je een indicatie geven van de kosten?
Jazeker, ik werk met vaste prijzen, de prijzen zijn dan ook vooraf duidelijk. Prijzen Schaduw – Prijzen Fotosessie

Hoe gaat een Schaduwfoto van start?
Als eerste neem je contact op met Dasja. Tijdens een ontspannen telefoongesprek leren we elkaar kennen, leer ik jouw wensen en ideeën beter kennen en jij Schaduwfoto. Tijdens dit telefoongesprek leg ik je ook uit hoe eventuele verder stappen genomen kunnen worden, met als einddoel een prachtige Schaduwfoto waarbij de lege plek op jouw gezinsfoto gevuld is.

Lieve groet,
Dasja