Fotoshoot locaties

Fotoshoot locaties, in de afgelopen jaren heb ik als fotograaf veel mooie locaties ontdekt. Elke locatie is uniek op zijn eigen manier, lichte en open locaties, veel zand tot prachtige laantjes met de mooiste bomen en de leukste speeltuinen. Benieuw naar meer over mijn fotografie? Kom dan naar de website van Das’ Knuss Fotografie.

Mijn werkgebied als fotograaf is gericht op West- en Midden Nederland. Bovenaan deze pagina zet ik een aantal prachtige fotoshoot locaties in het zonnetje. Welke locatie past bij jou en jouw gezin? Samen een nieuwe locatie ontdekken? Dat mag ook!

Woon je in een ander deel van Nederland? Scroll dan verder naar beneden voor prachtige locaties in Nederland. Elke locatie is gekoppeld aan een getalenteerde collega fotograaf.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!

Fotoshoot locaties

Fotolocaties in West- en Midden-Nederland

Soesterduinen

Waarder

 

Reeuwijkse Plassen

Reeuwijk Klein

 

Maximapark

Fotoshoot locatie Maximapark Vleuten Schaduwfoto door Dasja Dijksta Foto door Das Knuss Fotografie small

 

Henschotermeer

Doornspijkse zandverstuiving

Zandenplas Nunspeet

 

Monkeybos

Plattegrond is van Google Maps

De Reeuwijkse Plassen, vlak bij de A12 en de N11
Nieuw in het aanbod van Schaduwfoto zijn de Reeuwijkse Plassen, aan de kant van Landal GreenParks. Echt een aanrader, mooi open water met zand en een toffe steiger over het water. 

In de ochtend zijn de Reeuwijkse Plassen het mooiste omdat de zon dan boven het water staat. Zeker in het voor- en najaar een mooie locatie omdat het er dan heel rustig is. Binnenkort komt er een blog online over deze bijzonder mooie locatie. Blog over deze locatie. 

Fotoshoot locatie Maximapark Vleuten Schaduwfoto door Dasja Dijksta Foto door Das Knuss Fotografie

Maximapark in Vleuten, Utrecht
Zo’n mooie laan met berkenbomen heb je nog nooit gezien, prachtig!

In het voorjaar en in de zomer frisgroen en in de winter heel indrukwekkend door al het wit van de zilverberk. En met een beetje geluk, een beetje sneeuw. Deze locatie is net als de vliegbasis in Soesterberg rolstoelvriendelijk.

De fotoshoot afsluiten met een speelmomentje? Dat kan! Een klein stukje verderop in het park is een hele toffe speeltuin.

Waarder, in het Groene Hart
In Waarder vind je vele prachtige wilgenlaantjes en dit levert in elk seizoen prachtige foto’s op.

In het voorjaar fris groen, in de zomer dicht begroeid met wilde bloemen in de berm, in de herfst vallen ze met een mooi kleurpallet langzaam uit en in de winter zijn ze stoer en robuust.

Door de vele wilgenlaantjes in Waarder kunnen zowel in de ochtend als in de avond de mooiste foto’s gemaakt worden.

Het Monkeybos in Wassenaar
Alleen de naam is al geweldig en het bos trouwens ook. Prachtige natuurlijke zandpaden, mooie doorkijkjes en op elke hoek valt iets nieuws te ontdekken. Een jong, fris en licht bos met een verscheidenheid aan naald- en loofbomen, een absolute aanrader.

En nog leuker. Lekker samen lol maken in de natuurspeeltuin. Klimmen, klauteren en je samen helemaal uitleven en uiteraard maak ik ook daar een paar mooie foto’s van.

Het Henschotermeer in Woudenberg, Utrechtse heuvelrug
In het landgoed Henschoten ligt het Henschotermeer met in het midden een eiland verbonden door twee houten voetbruggen. Een prachtige locatie vol variatie met, water, zand en gezellige bomenlaantjes. Tip! In de herfst en in de winter is het een stuk rustiger en hoef je geen entreeprijs te betalen.

Het Henschotermeer is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en dichtbij Utrecht, Amersfoort en Arnhem.

Vliegbasis Soesterberg, tussen Amersfoort en Utrecht
Hoe gaaf is dit? Foto’s maken op een oude landingsbaan. Stoer en strak, dat zijn echte kenmerken voor deze locatie. Houd je daar van? Dan is deze locatie echt iets voor jou!

Met de hele familie op de foto? Deze locatie leent zich daar uitstekend voor en is bovendien rolstoelvriendelijk. Kom jij samen met de kinderen vliegtuigje spelen op deze prachtige locatie? Dan neem ik een stapeltje papieren mee.

Soesterduinen, Midden Nederland
Met afstand de meest gekozen fotolocatie, gecombineerd met het laten maken van een Schaduw. Niet zo gek ook, het is er prachtig! Veel zand, heel veel zand. Dit biedt een prachtige ondergrond voor jouw Schaduw.

In de zomer mooie groene bomen. Maar wacht!  Zelfs in de winter mooie groene bomen en in de herfst een klein plukje oranje of geel. Elk seizoen hier is geweldig mooi. Ben jij er wel eens geweest? Zeker doen!

Doornspijkse zandverstuiving
Op de veluwe tussen ‘t Harde en Doornspijk ligt de Doornspijkse heide en zandverstuiving. Midden in de Doornspijkse heide ligt een prachtige zandverstuiving. Veel zand, heel veel zand. Dit biedt een prachtig kleurpallet voor jouw Schaduw.

In de zomer en winter blijven de naaldbossen prachtig groen. In de herfst een klein fleugje oranje of geel. Elk seizoen hier is uitzonderlijk. Ben jij er wel eens geweest? Zeker doen!

Ook met de hele familie is deze fotolocatie heel geschikt!

Zandenbos Nunspeet, de Veluwe
Wat een prachtig bos met veel variatie. Lange lanen met hoge bomen, stapels omgezaagde bomen, hoge gele pluimen wild gras en nog veel meer moois om op te klimmen en te klauteren.

Dit bos is door de unieke combinatie van naald- en loofbomen mooi in elk seizoen, ‘s zomers en ‘s winters groen met in de herfst hier en daar een tint oranje of geel.

Tussen Amersfoort en Zwolle aan de A28 en je bent er, heel makkelijk te bereiken.

Zandenplas Nunspeet, de Veluwe
Een prachtige locatie vol variatie met water, zand en prachtige bossen. In het gouden licht van de zon nodigt de weerspiegeling van de plas, omringt door statige groene bomen, jou uit voor de mooiste fotomomenten.  En spelen aan het water, dat kan hier zeker niet ontbreken.

Tussen Amersfoort en Zwolle aan de A28 en je bent er, heel makkelijk te bereiken.

Fotoshoot locaties door heel Nederland

Woon jij in een ander gedeelte van Nederland en zijn de bovenstaande fotoshoot locaties voor jou te ver rijden? Geen probleem! Verspreid door Nederland kan ik je een aantal lieve en getalenteerde collega’s aanbevelen. Deze fotografen zijn bekend met de werkwijze van Schaduwfoto en weten waar ze op moeten letten tijdens jouw fotoreportage.

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en werkwijze, het is dan ook belangrijk om goed te kijken of de fotograaf uit jouw regio past bij jouw wensen. Staat de fotograaf waar jij al jaren foto’s laat maken hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem voor je foto’s laat maken altijd eerst contact op met Schaduwfoto zelf. Tijdens ons eerste telefoongesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en kunnen we kijken welke fotograaf of fotolocatie bij jou en jouw wensen past.

Ongeacht welke fotograaf je kiest zal ik, Dasja, altijd jouw persoonlijke Schaduw ontwerpen en realiseren en alles zo goed mogelijk coördineren.

Vrijblijvend jouw wensen en ideeën delen of gewoon al je vragen op mijn afvuren? Neem contact op met Dasja!

Ellen op Schiermonnikoog

Amanda op Terschelling

Amanda uit Friesland

Ellen in Groningen

Erica regio Meppel

Gwendolyn in Zeeland

Gabriëlle in Oost-Gelderland

Nathalie in Limburg en België

Dionne in Limburg en België

Karin in Noord-Brabant en België

Sharon regio ‘s-Hertogenbosch

Yvonne in Noord-Holland

Das’ Knuss Fotografie – Soesterduinen

Das’ Knuss Fotografie – Doornspijkse Zandvlakte

Das’ Knuss Fotografie – Reeuwijkse Plassen

Das’ Knuss Fotografie – Monkeybos Wassenaar

Plattegrond is van Google Maps

Schaduwfoto altijd dichtbij in de regio Zeeland door Gwendolyn

Zeeland
Ik ben Gwendolyn en woon in het prachtige Zeeland. Dasja en ik kennen elkaar al langere tijd en onze manier van werken en onze visie op fotografie is zo overlappend dat ik het een eer vind om voor haar te mogen fotograferen.

Mijn fotografie kenmerkt zich puurheid, liefde en het vastleggen van echte connectie tussen mensen. Een fotoreportage bij is niet zomaar poseren, het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving.

Bekijk hier Gwendolyn haar foto’s!

Fotoshoot locaties en fotografen door heel Nederland Schaduwfoto van Dasja Dijkstra in samenwerking met Ellen fotograaf uit Groningen en op Schiermonnikoog

Groningen en Schiermonnikoog
Mijn naam is Ellen en ik woon in het mooie Groningen.

In mijn fotografie leg ik graag uw persoonlijke verhaal vast. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontane beelden waarin veel liefde te zien is. Tijdens de fotoshoot genieten jullie van elkaars aandacht en is er een ontspannen sfeer.  Ik werk graag op Schiermonnikoog maar ook de Bakkeveense Duinen en De Onlanden zijn prachtige plekken om te fotograferen.

Het is mooi om samen met Schaduwfoto uw verhaal compleet te mogen maken zodat uw dierbare niet wordt vergeten.

Schaduwfoto door Dasja Dijkstra in samenwerking met Karin Verhoog Fotografie

Brabant en België
Hoi, ik ben Karin en ik fotografeer met heel veel liefde en plezier families in het zuiden van het land. Door het spelen van spelletjes en het stellen van vragen zal ik jullie laten vergeten dat we bezig zijn met het maken van foto’s. Echte, pure emoties en vooral heel veel plezier is wat je terugziet in mijn foto’s.

Schaduwfoto’s ontroeren me enorm, er straalt altijd zoveel liefde vanuit en precies dat is waar ik me als fotograaf zo graag mee bezig houdt. Locaties waar ik me op richt zijn De Loonse en Drunense Duinen in Brabant en de Lommelse Sahara in België.

Fotoshoot locaties en fotografen door heel Nederland </p>
<p>Schaduwfoto in samenwerking met Sharon fotograaf uit de regio 's-Hertogenbosch

Regio ‘s-Hertogenbosch
Met liefde en enthousiasme zet ik Sharon, jullie graag op de foto. Mijn foto’s kan je herkennen aan de donkere kleuren met aardetinten in de hoofdrol. Deze kleuren zie ik ook graag terug in jullie kleding voor een rustig, romantisch en warm totaalplaatje.

Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Dasja en dankbaar dat ze jullie schaduw zo kan tekenen dat deze perfect past binnen mijn kleurpallet, geen grijze Schaduw maar in een aardetint passend bij jullie foto.

De locaties waar ik graag fotografeer zijn de Loonse en Drunense duinen en de zandverstuiving in Rosmalen.

Schaduwfoto in samenwerking met Dionne fotograaf uit de regio Limburg en België

Linburg en België
Mijn naam is Dionne, ik woon in het prachtige Zuid-Limburg.

Het liefs fotografeer ik de waardevolle spontane momenten tussen mensen. Ik help jullie zeker als het spannend of onwennig voelt. Mijn foto’s omschrijf ik als puur, liefdevol, fris en licht.

Als je het aan mij vraagt sluit Schaduwfoto hier perfect op aan. Het draait om de liefde, misschien nog wel meer dan ooit!

Ik ontmoet jullie graag op de Brunssummerheide of een andere lichte locatie in het mooie Limburg.

Schaduwfoto in samenwerking met Nathalie fotograaf uit de regio Limburg en België

Limburg en België
Hallo, ik ben Nathalie en woon in Zuid-Limburg vlak bij het prachtige natuurgebied de Brunssummerheide.

Pure foto’s, waarin mensen zijn zoals ze zijn, vind ik het allermooist. Tijdens het fotograferen zorg ik daarom dat de sfeer ontspannen is, zodat jullie echt van elkaar kunnen genieten en het moment met volle aandacht beleven.

Je kunt mijn stijl herkennen aan de rustige, natuurlijke tinten. Schaduwfoto van Dasja, is een mooie aanvulling op mijn werk. Dit geeft mensen iets extra’s tijdens of na een heftige tijd.

Noord-Holland
Ik ben Yvonne en ik woon in het mooie Noord-Holland. De duinen en het strand zijn mijn favoriete locatie om een toffe familieshoot te doen.

Door middel van een ontspannen fotosessie vol liefde en plezier leg ik de verbinding tussen jullie vast.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een familiefoto te hebben waar jullie gezin compleet opstaat. Gelukkig is dat nu mogelijk! Ik draag graag bij aan een prachtig, waardevol kunstwerk voor aan jouw muur.

Schaduwfoto in samenwerking met Erica fotograaf uit de regio Zwolle en Meppel

Meppel en omgeving
Hallo! Ik ben Erica gespecialiseerd in gezinsfotografie. Ik heb een pure, ongedwongen manier van werken met aandacht voor de band die er tussen jullie is. Tijdens de reportage vind ik het belangrijk dat we plezier hebben en iedereen lekker ontspannen op de foto komt.

Het Holtingerveld (bij Havelte) is een prachtig stukje Drents natuurgebied bij mij in de omgeving. Ook kunnen we naar waterplas de Zwarte Dennen in Punthorst. Ik kijk er enorm naar uit om voor jullie een mooie gezinsreportage te maken die Dasja vervolgens compleet maakt met de Schaduw op maat.

Schaduwfoto in samenwerking met Jennifer fotograaf uit Oost-Nederland

Oost-Gelderland
Hoi hoi, ik ben Gabriëlle. Een nuchtere achterhoekse fotograaf. Bij mij kun je relaxed en ontspannen op de foto.

Ik ben een echt gevoelsmens en erg benieuwd naar jullie verhaal. Gezegend ben ik met het feit dat ik snel een klik kan maken met jonge kinderen.

Bij ‘t Peeske Zandbult, kunnen we lekker wandelen, kletsen, spelen en rennen door het losse zand. Komen jullie ook een zandkasteel met mij bouwen zodat Dasja en ik voor jou een compleet plaatje kunnen maken.

Fotoshoot locaties en fotografen door heel Nederland Schaduwfoto in samenwerking met Amanda fotograaf uit Friesland

Friesland
Hoi! Ik ben Amanda. Het mooiste vind ik om jullie spontaan en echt op de foto te krijgen, het liefst niet te geposeerd, maar juist dat jullie in verbinding zijn met elkaar. Een ontspannen sfeer voelen en plezier hebben als ik met jullie op pad ben.

Toen ik Schaduwfoto ontdekte, dacht ik alleen maar wauw! Wat mooi dat dit bestaat, het raakte mij. Dat overleden dierbaren er echt bij horen, prachtig ingetekend zoals het zou moeten zijn.

Mijn favoriete shoot locaties zijn: Kale duinen in Appelscha, Bakkeveense duinen in Bakkeveen en de stranden bijvoorbeeld op Terschelling.

Schaduwfoto Josine

Schaduwfoto Josine

Josine* samen met haar familie op de foto in het Máximapark in Vleuten. In deze blog zie je 5 foto’s met de getekende Schaduw van Josine.

Lees meer

Ken jij iemand die een dierbare mist?

Vraag dan gratis onze flyer op. Een mooi begin voor een goed gesprek.