fotoshoot locaties

In de afgelopen jaren heb ik als fotograaf veel mooie fotoshoot locaties ontdekt. Elke locatie is uniek op zijn eigen manier, lichte en open locaties, veel zand tot prachtige laantjes met de mooiste bomen en de leukste speeltuinen. Benieuw naar meer over mijn fotografie? Kom dan naar de website van Das’ Knuss Fotografie.

Mijn werkgebied als fotograaf is gericht op West- en Midden Nederland. Bovenaan deze pagina zet ik een aantal prachtige fotoshoot locaties in het zonnetje. Welke locatie past bij jou en jouw gezin? Samen een nieuwe locatie ontdekken? Dat mag ook!

Woon je in een ander deel van Nederland? Scroll dan verder naar beneden voor prachtige locaties in Nederland. Elke locatie is gekoppeld aan een getalenteerde collega fotograaf.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!

fotoshoot locaties

Fotolocaties in West- en Midden-Nederland

Soesterduinen

Waarder

 

Maximapark

 

Henschotermeer

Doornspijkse zandverstuiving

Zandenplas Nunspeet

 

Monkeybos

Plattegrond is van Google Maps

Soesterduinen, Midden Nederland
Met afstand de meest gekozen fotolocatie, gecombineerd met het laten maken van een Schaduw. Niet zo gek ook, het is er prachtig! Veel zand, heel veel zand. Dit biedt een prachtige ondergrond voor jouw Schaduw.

In de zomer mooie groene bomen. Maar wacht!  Zelfs in de winter mooie groene bomen en in de herfst een klein plukje oranje of geel. Elk seizoen hier is geweldig mooi. Ben jij er wel eens geweest? Zeker doen!

Waarder, in het Groene Hart
In Waarder vind je vele prachtige wilgenlaantjes en levert in elk seizoen prachtige foto’s op.

In het voorjaar fris groen, in de zomer dicht begroeid met wilde bloemen in de berm, in de herfst vallen ze met een mooi kleurpallet langzaam uit en in de winter zijn ze stoer en robuust.

Door de vele wilgenlaantjes in Waarder kunnen zowel in de ochtend als in de avond de mooiste foto’s gemaakt worden.

Het Monkeybos in Wassenaar
Alleen de naam is al geweldig en het bos trouwens ook. Prachtige natuurlijke zandpaden, mooie doorkijkjes en op elke hoek valt iets nieuws te ontdekken. Een jong, fris en licht bos met een verscheidenheid aan naald- en loofbomen, een absolute aanrader.

En nog leuker. Lekker samen lol maken in de natuurspeeltuin. Klimmen, klauteren en je samen helemaal uitleven en uiteraard maak ik ook daar een paar mooie foto’s van.

Het Henschotermeer in Woudenberg, Utrechtse heuvelrug
In het landgoed Henschoten ligt het Henschotermeer met in het midden een eiland verbonden door twee houten voetbruggen. Een prachtige locatie vol variatie met, water, zand en gezellige bomenlaantjes. Tip! In de herfst en in de winter is het een stuk rustiger en hoef je geen entreeprijs te betalen.

Het Henschotermeer is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en dichtbij Utrecht, Amersfoort en Arnhem.

Vliegbasis Soesterberg, tussen Amersfoort en Utrecht
Hoe gaaf is dit? Foto’s maken op een oude landingsbaan. Stoer en strak, dat zijn echte kenmerken voor deze locatie. Houd je daar van? Dan is deze locatie echt iets voor jou!

Met de hele familie op de foto? Deze locatie leent zich daar uitstekend voor en is bovendien rolstoelvriendelijk. Kom jij samen met de kinderen vliegtuigje spelen op deze prachtige locatie? Dan neem ik een stapeltje papieren mee.

Maximapark in Vleuten, Utrecht
Zo’n mooie laan met berkenbomen heb je nog nooit gezien, prachtig! In het voorjaar en in de zomer frisgroen en in de winter heel indrukwekkend door al het wit van de zilverberk. En met een beetje geluk, een beetje sneeuw. Deze locatie is net als de vliegbasis in Soesterberg rolstoelvriendelijk.

De fotoshoot afsluiten met een speelmomentje? Dat kan! Een klein stukje verderop in het park is een hele toffe speeltuin.

Doornspijkse zandverstuiving
Op de veluwe tussen ‘t Harde en Doornspijk ligt de Doornspijkse heide en zandverstuiving. Midden in de Doornspijkse heide ligt een prachtige zandverstuiving. Veel zand, heel veel zand. Dit biedt een prachtig kleurpallet voor jouw Schaduw.

In de zomer en winter blijven de naaldbossen prachtig groen. In de herfst een klein fleugje oranje of geel. Elk seizoen hier is uitzonderlijk. Ben jij er wel eens geweest? Zeker doen!

Ook met de hele familie is deze fotolocatie heel geschikt!

Zandenbos Nunspeet, de Veluwe
Wat een prachtig bos met veel variatie. Lange lanen met hoge bomen, stapels omgezaagde bomen, hoge gele pluimen wild gras en nog veel meer moois om op te klimmen en te klauteren.

Dit bos is door de unieke combinatie van naald- en loofbomen mooi in elk seizoen, ‘s zomers en ‘s winters groen met in de herfst hier en daar een tint oranje of geel.

Tussen Amersfoort en Zwolle aan de A28 en je bent er, heel makkelijk te bereiken.

Zandenplas Nunspeet, de Veluwe
Een prachtige locatie vol variatie met water, zand en prachtige bossen. In het gouden licht van de zon nodigt de weerspiegeling van de plas, omringt door statige groene bomen, jou uit voor de mooiste fotomomenten.  En spelen aan het water, dat kan hier zeker niet ontbreken.

Tussen Amersfoort en Zwolle aan de A28 en je bent er, heel makkelijk te bereiken.

Fotoshoot locaties door heel Nederland

Bovenaan heb ik een aantal prachtige fotoshoot locaties in het zonnetje gezet voor het laten maken van een fotosessie bij Das’ Knuss Fotografie.

Woon jij in een ander gedeelte van Nederland en zijn deze fotoshoot locaties voor jou te ver rijden? Geen probleem! Dan kan ik je verspreid door heel Nederland een aantal lieve en getalenteerde collega’s aanbevelen. Deze collega’s zijn bekend met de werkwijze van Schaduwfoto en weten waar ze op moeten letten tijdens jouw fotoreportage.

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en werkwijze, het is dan ook belangrijk om goed te kijken of de fotograaf uit jouw regio past bij jouw wensen. Staat de fotograaf waar jij al jaren foto’s laat maken hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem voor je foto’s laat maken altijd eerst contact op met Schaduwfoto zelf. Tijdens ons eerste telefoongesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en kunnen we kijken welke fotograaf of fotoshoot locatie bij jou en jouw wensen past.

Ongeacht welke fotograaf je kiest zal ik, Dasja, altijd jouw persoonlijke Schaduw ontwerpen en realiseren en alles zo goed mogelijk coördineren.

Vrijblijvend jouw wensen en ideeën delen of gewoon al je vragen op mijn afvuren? Bel Dasja.

Elisabeth in Friesland

Ellen in Groningen

Vacature

Ellen op Schiermonnikoog

Gwendolyn in Zeeland

Shauni in Noord-Holland en op Texel

Amber in Gelderland en Noord-Limburg

Jennifer in Twente en de Achterhoek

Nathalie in Limburg en België

Karin in Noord-Brabant en België

Sharon – Noord-Brabant

Yvonne in Noord-Holland

Das’ Knuss Fotografie – Soesterduinen

Das’ Knuss Fotografie – Doornspijkse Zandvlakte

Das’ Knuss Fotografie – Waarder

Das’ Knuss Fotografie – Monkeybos Wassenaar

Plattegrond is van Google Maps

Zeeland
Ik ben Gwendolyn en woon in het prachtige Zeeland. Dasja en ik kennen elkaar al een tijdje en onze manier van werken en onze visie op fotografie is zo overlappend dat ik het een eer vind om voor haar te mogen fotograferen.

Mijn fotografie kenmerkt zich puurheid, liefde en het vastleggen van echte connectie tussen mensen. Een fotoreportage bij is niet zomaar poseren, het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving.

Groningen en Schiermonnikoog
Mijn naam is Ellen en ik woon in het mooie Groningen.

In mijn fotografie leg ik graag uw persoonlijke verhaal vast. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontane beelden waarin veel liefde te zien is. Tijdens de fotoshoot genieten jullie van elkaars aandacht en is er een ontspannen sfeer.  Ik werk graag op Schiermonnikoog maar ook de Bakkeveense Duinen en De Onlanden zijn prachtige plekken om te fotograferen.

Het is mooi om samen met Schaduwfoto uw verhaal compleet te mogen maken zodat uw dierbare niet wordt vergeten.

Friesland
A goeie myn namme is Elisabeth en ik bin in echte Friezin.

Mijn fotografiestijl is: spontaan, licht, kleurrijk en ongedwongen. Vooraf bespreken we welke kleding, het beste bij elkaar past voor een mooi kleurenpalet op jullie foto’s. Tijdens de fotosessie zorg ik voor de juiste humor, om een schitterende spontane fotoshoot te creëren.

Er zijn prachtige lichte locaties bij mij in de omgeving, denk aan de Broerekerk in Bolsward of de Zandvlakte in Appelscha, maar ook in de fotostudio ben je welkom.

Brabant en België
Ik ben Karin en ik fotografeer met heel veel liefde en plezier families in het zuiden van het land. Door het spelen van spelletjes en het stellen van vragen zal ik jullie laten vergeten dat we bezig zijn met het maken van foto’s. Echte, pure emoties en vooral heel veel plezier is wat je terugziet in mijn foto’s.

Schaduwfoto’s ontroeren me enorm, er straalt altijd zoveel liefde vanuit en precies dat is waar ik me als fotograaf zo graag mee bezig houdt. Locaties waar ik me op richt zijn De Loonse en Drunense Duinen in Brabant en de Lommelse Sahara in België.

Noord-Brabant
Ik ben Sharon, een fotograaf met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ik ben open, begripvol, vrolijk en en gek op het vastleggen van de liefde.

Het is genieten om een gezin te zien lachen, lol te zien hebben en hun liefde voor elkaar te zien. Dit breng ik dus ook graag in beeld tot mooie, blijvende herinneringen!

Het oude meer in Son, is een van mijn favoriete locaties. Dit is een mooie, open locatie en vooral in de zomermaanden tijdens het gouden uurtje schijnt daar het (zon)licht prachtig door de bomen!

Texel en Noord-Holland
Hi! Ik ben Shauni, een romantische maar nuchtere en eigenwijze vrolijke dame en fotografeer voor Schaduwfoto op Texel en in Noord-Holland.

Foto’s doen wat met mensen, ze geven je herinneringen en gevoelens. Iets wat je nooit meer wil vergeten. Het is het meest prachtige cadeau wat iemand je kan geven. En dat, dat stukje herinnering, dat stukje gevoel, dat geef ik graag aan jou!

Ik maak van elke shoot een gezellige bezigheid, een echt feestje. Mijn fotostijl heeft een romantisch randje met mooie lichte kleuren en oog voor detail.

Noord-Holland
Ik ben Yvonne en ik woon in het mooie Noord-Holland. De duinen en het strand zijn mijn favoriete locatie om een toffe familieshoot te doen.

Door middel van een ontspannen fotosessie vol liefde en plezier leg ik de verbinding tussen jullie vast. 

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een familiefoto te hebben waar jullie gezin compleet opstaat. Gelukkig is dat nu mogelijk! Ik draag graag bij aan een prachtig, waardevol kunstwerk voor aan jouw muur.

Twente en de Achterhoek
Hey, ik ben Jennifer en werk vanuit het oosten van het land. Ik ben een fotografe die jullie met hart en ziel vastlegt voor een prachtige herinnering. Niet geposeerd maar op een spontane, liefdevolle manier. Zoals jullie zijn, ieder met zijn eigen verhaal.

Mijn stijl kenmerkt zich door het vleugje stoer wat elke keer terugkomt, sfeervol, avontuurlijk, met warme kleuren.

Vlakbij het prachtige natuurgebied Korenburgerveen kunnen wij prachtige beelden maken voor Schaduwfoto.

Gelderland en Noord-Limburg
Hoi, mijn naam is Amber. Als fotograaf verblijd ik jou met spontane en kleurrijke beelden. Niet alleen het eindresultaat is belangrijk, ook het contact vooraf en de sfeer tijdens de fotoshoot speelt een grote rol in de complete belevenis. 

In het veelzijdige Natuurgebied de Millingerwaard waar zowel bos als strand aanwezig is, heet ik jou welkom.

Ik kijk enorm naar uit om samen te gaan werken met Schaduwfoto. Een prachtig concept waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag!

Limburg en België
Hallo, ik ben Nathalie en woon in Zuid-Limburg vlak bij het prachtige natuurgebied de Brunssummerheide.

Pure foto’s, waarin mensen zijn zoals ze zijn, vind ik het allermooist. Tijdens het fotograferen zorg ik daarom dat de sfeer ontspannen is, zodat jullie echt van elkaar kunnen genieten en het moment met volle aandacht beleven.

Je kunt mijn stijl herkennen aan de rustige, natuurlijke tinten. Schaduwfoto van Dasja, is een mooie aanvulling op mijn werk. Dit geeft mensen iets extra’s tijdens of na een heftige tijd.

Jouw naam, foto en regio hier?
Ben jij een getalenteerde fotograaf met een hart vol liefde en oog voor detail?

Lenen jouw foto’s zich voor het toevoegen van een Schaduw en wordt jouw hart warm van binnen bij de gedachte een gezin voor het oog eindelijk compleet te kunnen maken?

Kort samengevat: Jij maakt in jouw regio de foto’s en ik Dasja ontwerp en realiseer de Schaduw op jouw foto.

Wil jij onderdeel worden van dit fantastische team? Neem dan gerust contact op met Dasja!