Prijzen

Jou persoonlijk begeleiden, de wens om een Schaduwfoto te laten maken tot het prachtige eindresultaat aan de muur. 

Wellicht is jouw wens nog heel vers en heb je geen idee wat je kan verwachten, misschien volg je mij al een tijdje en ben je er nu echt klaar voor. Elke Schaduw is 100% handwerk en persoonlijk. Elke arm, elk oor, elk been, iedereen is uniek en niemand is hetzelfde. Volledig vanuit het niets ontwerp ik jouw Schaduw.

Het meest gebruikelijke is om eerst door mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie, een fotosessie te laten maken om daarna op een van de gemaakte foto’s een Schaduw te laten ontwerpen.

Ga je trouwen? Heb je al een professionele fotosessie laten maken of woon je in het buitenland? Dan is het zeker ook mogelijk om op die foto een Schaduw te laten maken, uiteraard na goedkeuring van de foto en in overleg met de fotograaf.

Prijzen

met Fotosessie

€ 225

Deze prijs is speciaal voor iedereen die naast het ontwerpen van de Schaduw ook een fotosessie laat maken bij mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie.

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

Deze prijs is exclusief de fotosessie zelf. Voor de prijzen van de fotosessies verwijs ik je graag door naar de website van Das’ Knuss Fotografie.

zonder Fotosessie

€ 295

Heb je al een professionele fotosessie laten maken of ga je op de foto bij een collega-fotograaf? Ga je trouwen? Woon je in het buitenland of heb je een prachtige vakantiefoto liggen? Dan zit je hier goed!

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Nabewerken van de aangeleverde foto
– Het door jouw geleverde digitale bestand online toegestuurd met Schaduw
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

als Cadeau

 

Een Schaduwfoto is een van de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen.

Een Schaduwfoto laten maken is naast heel mooi en bijzonder ook heel emotioneel en intens.

Wanneer je iemand een Schaduwfoto cadeau wilt geven, neem dan op de verjaardag zelf bijvoorbeeld een mooie bos bloemen mee. Wanneer je later terugkomt kunnen jullie rustig samen, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee mijn website bekijken.

Een Schaduwfoto als verrassing geven, hoe lief bedoeld, is niet mijn advies.

💛

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over schaduwfoto Mag ik helemaal zelf bepalen hoe mijn Schaduw eruit komt te zien? Ja! 100% op maat, helemaal aangepast op jouw wensen. Ik wil een Schaduw laten maken, maar ik heb geen idee hoe de Schaduw er uit moet zien. Dit is helemaal niet...

Lees meer
Schaduw vlinders

Schaduw vlinders

‘Je hart zo dichtbij, maar het klopt niet!’ Speciaal voor alle moeders (en vaders) die hun kindje(s) maar heel kort hebben gedragen. Vanaf de eerste minuut dat je zwanger bent, ben je moeder in hart en nieren! Niet zomaar, niet een klein beetje, nee je bent het,...

Lees meer
Schaduwfoto, altijd dichtbij

Schaduwfoto, altijd dichtbij

Jouw gezinsfoto is nooit compleet, een familieportret hangt bij jou niet aan de muur. Hoe kan dat ook anders? Een incomplete foto hang je niet op. Laat jouw gezinsfoto of familieportret compleet maken met een Schaduw op maat. Niet zomaar een Schaduw maar 100% handwerk...

Lees meer

Pin It on Pinterest