Prijzen

Jou persoonlijk begeleiden, de wens om een Schaduwfoto te laten maken tot het prachtige eindresultaat aan de muur.

Wellicht is jouw wens nog heel vers en heb je geen idee wat je kan verwachten, misschien volg je mij al een tijdje en ben je er nu echt klaar voor. Elke Schaduw is 100% handwerk en persoonlijk. Elke arm, elk oor, elk been, iedereen is uniek en niemand is hetzelfde.

Volledig vanuit het niets ontwerp ik jouw Schaduw.

Het meest gebruikelijke is om eerst door mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie, een fotosessie te laten maken om daarna op een van de gemaakte foto’s een Schaduw te laten ontwerpen. Zelf ben ik als fotograaf werkzaam vanuit West- en Midden-Nederland. Mijn fotografie-stijl kenmerkt zich door geborgenheid, liefde en de warmte. Elke foto wordt met de hand nabewerkt, hierin is mijn stijl kenmerkend door het lichte maar toch natuurlijke kleurgebruik.

Is mijn werkgebied voor jou echt te ver rijden dan ben je ook bij een van mijn collega-fotografen meer dan welkom. Een select team verspreid over het land hebben nauw contact met Schaduwfoto en weten waar ze tijdens jouw fotosessie op moeten letten. Het ontwerpen en realiseren van jouw persoonlijke Schaduw zal altijd door mij gedaan worden. Benieuwd naar dit team? Klik dan hier

Heb je al een professionele fotosessie laten maken of woon je in het buitenland? Dan is het zeker ook mogelijk om op die foto een Schaduw te laten maken, uiteraard na goedkeuring van de foto en in overleg met de fotograaf.

Heb je vragen over mijn werkwijze, de onderstaande prijzen of wil je gewoon samen sparren, neem gerust contact op. Dan nemen we samen rustig telefonisch jouw wensen en ideeen door. Lieve groet, Dasja

Prijzen

met Fotosessie

€ 225

Deze prijs is speciaal voor iedereen die naast het ontwerpen van de Schaduw ook een fotosessie laat maken bij mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie.

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

Deze prijs is exclusief de fotosessie zelf. Voor de prijzen van de fotosessies verwijs ik je graag door naar de website van Das’ Knuss Fotografie.

zonder Fotosessie

€ 295

Heb je al een professionele fotosessie laten maken of ga je op de foto bij een collega-fotograaf? Ga je trouwen? Woon je in het buitenland of heb je een prachtige vakantiefoto liggen? Dan zit je hier goed!

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Nabewerken van de aangeleverde foto
– Het door jouw geleverde digitale bestand online toegestuurd met Schaduw
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

als Cadeau

 

Een Schaduwfoto is een van de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen.

Een Schaduwfoto laten maken is naast heel mooi en bijzonder ook heel emotioneel en intens.

Wanneer je iemand een Schaduwfoto cadeau wilt geven, neem dan op de verjaardag zelf bijvoorbeeld een mooie bos bloemen mee. Wanneer je later terugkomt kunnen jullie rustig samen, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee mijn website bekijken.

Een Schaduwfoto als verrassing geven, hoe lief bedoeld, is niet mijn advies.

💛

Meer foto’s met Schaduw – Wil je meerdere foto’s compleet laten maken met een Schaduw op maat? Denk aan een gezinsfoto én een familiefoto of een gezinsfoto én een foto van de kinderen samen. Dit kan! Het ontwerp van deze Schaduw kost € 35 per half uur met een maximum van de originele prijs, ook als ik er langer mee bezig ben. Bij deze 2de of 3de Schaduwfoto probeer ik een deel van het ontwerp mee te nemen naar de volgende foto, waarbij ik natuurlijk altijd rekening hou met hoe de wind waait of de zon schijnt. Aanpassingen zullen er altijd gemaakt worden zodat de Schaduw perfect aansluit op de foto en de setting.

Schaduwschets – Wil je jouw Schaduw laten Schetsen? Dit kan! Dit heeft een meerprijs van € 60

Vlinders – Wanneer je bij Dasja van Das’ Knuss Fotografie op de foto gaat dan mag je op de door jou gekozen digitale bestanden kosteloos(!) vlinder(s) laten plaatsen. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op.

Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer
Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduwfoto's laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze. Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduwfoto's wilt laten maken vanuit dezelfde fotosessie dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduwfoto mee...

Lees meer
Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer

7 + 4 =

Pin It on Pinterest