Prijzen

Jou persoonlijk begeleiden, de wens om een Schaduwfoto te laten maken tot het prachtige eindresultaat aan de muur. 

Wellicht is jouw wens nog heel vers en heb je geen idee wat je kan verwachten, misschien volg je mij al een tijdje en ben je er nu echt klaar voor. Elke Schaduw is 100% handwerk en persoonlijk. Elke arm, elk oor, elk been, iedereen is uniek en niemand is hetzelfde. Volledig vanuit het niets ontwerp ik jouw Schaduw.

Het meest gebruikelijke is om eerst door mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie, een fotosessie te laten maken om daarna op een van de gemaakte foto’s een Schaduw te laten ontwerpen.

Ga je trouwen? Heb je al een professionele fotosessie laten maken of woon je in het buitenland? Dan is het zeker ook mogelijk om op die foto een Schaduw te laten maken, uiteraard na goedkeuring van de foto en in overleg met de fotograaf.

Prijzen

met Fotosessie

€ 225

Deze prijs is speciaal voor iedereen die naast het ontwerpen van de Schaduw ook een fotosessie laat maken bij mij, Dasja van Das’ Knuss Fotografie.

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

Deze prijs is exclusief de fotosessie zelf. Voor de prijzen van de fotosessies verwijs ik je graag door naar de website van Das’ Knuss Fotografie.

zonder Fotosessie

€ 295

Heb je al een professionele fotosessie laten maken of ga je op de foto bij een collega-fotograaf? Ga je trouwen? Woon je in het buitenland of heb je een prachtige vakantiefoto liggen? Dan zit je hier goed!

Inclusief:
– Intensief contact, telefonisch en via de email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw 100% op maat 100% handwerk
– Nabewerken van de aangeleverde foto
– Het door jouw geleverde digitale bestand online toegestuurd met Schaduw
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto

als Cadeau

 

Een Schaduwfoto is een van de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen.

Een Schaduwfoto laten maken is naast heel mooi en bijzonder ook heel emotioneel en intens.

Wanneer je iemand een Schaduwfoto cadeau wilt geven, neem dan op de verjaardag zelf bijvoorbeeld een mooie bos bloemen mee. Wanneer je later terugkomt kunnen jullie rustig samen, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee mijn website bekijken.

Een Schaduwfoto als verrassing geven, hoe lief bedoeld, is niet mijn advies.

💛

Tijdelijk offline

Tijdelijk offline

De zomervakantie is begonnen!! Tijd om wat extra aandacht aan onze twee kinderen, mijn man en mijzelf te besteden. Samen bakken, knutselen en een puinzooi maken in huis (lees thuisbioscoop of elke avond in een andere kamer logeren). Heerlijk tuinieren, boontjes...

Lees meer
Schaduw Silhouet

Schaduw Silhouet

Kippenvel Direct nadat deze Schaduwfoto klaar was kreeg ik kippenvel van boven tot onder. Elke keer als ik terugdacht aan de foto kwam de kippenvel weer terug. En toen de klant mij haar reactie mailde kreeg ik opnieuw kippenvel: Dasja....wauw!! Ik ben eigenlijk stil...

Lees meer
Fotoboek met rijmpjes

Fotoboek met rijmpjes

Toen kreeg ik zomaar een idee, helemaal vanuit het niets. De rijmpjes die ik met jou deel, die passen heel mooi in een boek. Naast jouw foto's vol liefde, een rijmpje gekozen door jou. Femke van Papierpleziertjes, één van mijn hofleveranciers voor rijmpjes, vond het...

Lees meer

7 + 10 =

Pin It on Pinterest