Prijzen

Jou persoonlijk begeleiden, van de wens om een Schaduwfoto te laten maken tot het prachtige eindresultaat aan de muur. Wellicht is jouw wens nog heel vers en heb je geen idee wat je kan verwachten, misschien volg je mijn werk al een tijdje en ben je er nu echt klaar voor. Welkom!

Elke Schaduw is 100% handwerk en persoonlijk. Elke arm, elk oor, elk been, iedereen is uniek en niemand is hetzelfde. Volledig vanuit het niets ontwerp ik jouw Schaduw.

Het meest gebruikelijke is om eerst bij mij een fotoshoot te laten maken om daarna op een van de gemaakte foto’s een Schaduw te laten ontwerpen. Maar het is ook mogelijk om zelf een foto aan te leveren. Als fotograaf ben ik werkzaam vanuit West- en Midden-Nederland. Mijn fotografie kenmerkt zich door geborgenheid, liefde en het natuurlijke kleurgebruik.

Heb je vragen over mijn werkwijze, de onderstaande prijzen of wil je gewoon samen sparren, neem gerust contact op. 

Lieve groet, Dasja

Prijzen

Ontwerp Schaduw

€ 225

Inclusief:
– Vooraf uitgebreid contact per telefoon en email
– In beeld brengen van jouw persoonlijke wensen
– Ontwerp en realisatie van jouw persoonlijke Schaduw, 100% op maat, 100% handwerk
– Begeleiding en advies bij het afdrukken van de Schaduwfoto
– Tijdsindicatie ontwerpen: 4 tot 6 uren

Exclusief:
Fotoshoot

Nog meer moois!

Nóg een Schaduwfoto
Wil je meerdere foto’s compleet laten maken met een Schaduw op maat. Dit kan! Het ontwerp van deze tweede Schaduw kost € 35 per half uur. Klik hier voor meer informatie.

Schaduwschets
Wil je jouw Schaduw laten Schetsen? Dit kan! Dit heeft een meerprijs van € 60.

Schaduwvlinder
Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt dan mag je op de door jou gekozen digitale bestanden kosteloos vlinder(s) laten plaatsen. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op.

Foto(s) nodig?

Wil je een Schaduw laten maken maar heb je nog geen geschikte foto?

Je bent ook voor het laten maken van een fotoshoot bij mij, Dasja, meer dan welkom. Wil je meer informatie over het laten maken van een fotoshoot, bekijk dan rustig de website van Das’ Knuss Fotografie.

Heb je al een professionele fotoshoot laten maken of ga je bij een collega-fotograaf op de foto? Ga je trouwen? Woon je in het buitenland of heb je een prachtige vakantiefoto liggen? Dan is het zeker ook mogelijk om hierop een Schaduw te laten maken.

Als Cadeau
Een Schaduwfoto is een van de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen. Een Schaduwfoto laten maken is naast heel mooi en bijzonder ook heel emotioneel en intens.

Wanneer je iemand een Schaduwfoto cadeau wilt geven, neem dan op de verjaardag zelf bijvoorbeeld een mooie bos bloemen mee. Wanneer je later terugkomt kunnen jullie rustig samen, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee mijn website bekijken.

Een Schaduwfoto als verrassing geven, hoe lief bedoeld, is niet mijn advies. Schaduwfoto heeft speciaal voor dit soort gelegenheden een flyer laten maken. Wil je deze graag kosteloos ontvangen? Ja graag!

Onze eerste dochter

Onze eerste dochter

Onze mooie kleine DilaraNa bijna zes jaar wachten werd ik dan eindelijk zwanger van jou, wat waren we blij. We konden niet wachten op de 20 weken echo. In nog geen 10 minuten tijd was de roze wolk weg, er werd ons verteld dat je een open rug had en dat het er niet...

Lees meer
Stap voor stap

Stap voor stap

Vandaag start ik met het maken van een nieuwe Schaduwfoto. Altijd een bijzonder maar ook spannend moment. Laatst vroeg iemand mijn ‘Hoe bepaal je hoe mijn Schaduw eruit komt te zien?’ Daarvoor lopen we samen verschillende stappen door. Alles samenvatten in geschreven...

Lees meer
Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer