Schaduwfoto of schets?

februari 2019 | tips & inspiratie

Schaduwfoto of schets?

Toen mijn vader afgelopen najaar een oud schetsboek van mijn opa aan mij gaf begon mijn creatieve brein te draaien. Nadat ik gefascineerd het hele boek had doorgekeken wist ik het, het is tijd voor iets nieuws. Niet in plaats van, niet beter dan, maar iets erbij. Schetsen met een soort potlood en meer detail waren de puzzelstukjes die bleven hangen.

Afgelopen week ben ik begonnen met schetsen en niet meer gestopt, wat een bijzonder moment was dit. Het was alsof alle losse puzzelstukjes in mijn hoofd in één keer op zijn plek kwamen. Vanaf nu is het dan ook mogelijk om te kiezen tussen twee verschillende schaduws, de originele Schaduwfoto of de nieuwe Schaduwschets. Update juni 2020: Nieuw soort Schaduw! SILHOUET – Nu drie verschillende mogelijkheden voor jouw persoonlijk Schaduw.

Heb je vragen of twijfel je welk soort schaduw bij jullie past, neem dan gerust contact op. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en vrij snel weet ik welke schaduw het beste bij jullie past.

Voor het laten maken van een Schets geldt een meerprijs van € 60

Lieve groet, Dasja

Schaduwfoto of schets?

februari 2019 | tips & inspiratie