Dubbel verdriet

november 2023 | silhouet

Dubbel verdriet, Sanne aan het woord:
“Je verwacht nooit dat het jou overkomt, je hoort het wel eens van op het nieuws maar al snel ebt dat weg en ga je door met je leven.

Op 12 december 2017 gebeurde dat noodlot bij ons, ik kreeg een zwaar ongeluk met mijn kinderen en verloor ze allebei in één klap. Zelf was ik zwaargewond. Één klap en je leven staat stil, ik was alles kwijt, je leven word nooit meer zoals het was.
De afgelopen 6 jaar waren een rollercoaster, rouw, gemis, revalideren, 2 zwangerschappen.

Nooit meer een compleet gezin!

Vorig jaar kwam ik per toeval via Instagram op de site van Schaduwfoto. Ik kreeg gelijk een soort van kippenvel en dacht dit wil ik ook graag, dit is een kans om toch een keer mijn hele gezin op de foto te hebben. Ik nam contact op met Dasja en gaf aan dat ik heel graag een silhouet foto zou willen, omdat het dan net lijkt of wij er allemaal op zouden staan.

Dubbel verdriet

november 2023 | silhouet

Dubbel verdriet, in een klap ben je beide kindjes kwijt!

Zelf wonen wij in Zeeland en de rit naar Dasja zou te ver zijn, gelukkig heeft zij in veel regio’s fotografen waar ze mee samenwerkt. Voor Zeeland is dit Gwendolyn Pieters, zij is onderandere afscheidsfotograaf, waar ik echt enorm veel respect voor heb, want ga er maar aan staan om zo onopvallend foto’s te maken bij een begrafenis.

Samen in overleg met Dasja en Gwendolyn werd van te voren besproken wat voor foto’s we zouden  willen, tijdens de shoot hadden Dasja en Gwendolyn nauw contact om het resultaat zo perfect mogelijk te maken.

Ik was best zenuwachtig, zag er wat tegenop omdat ik het liefst had gehad dat Lily en Mike er gewoon echt bij waren geweest. Gwendolyn snapt een soort het verdriet en gevoel wat wij hadden en we voelden ons allemaal snel op ons gemak bij haar, ze maakte ook wat foto’s van mij en mijn man samen en met de jongens erbij.

Aan de hand van de foto’s en na overleg is Dasja de Schaduwen van Lily* en Mike* gaan tekenen, wij hadden hiervoor al meerdere malen contact over gehad, hoe ik het wilde etc, dat contact vooraf is erg fijn en ik voelde dat Dasja Lily* en Mike* echt zo zou tekenen zoals ze waren en zoals wij het wilden, ze tekent ze met gevoel en liefde.

Toen zij de eerste foto doorstuurde moest ik enorm huilen, mijn hele gezin op één foto, het lijkt net echt.

Ik ben Dasja en Gwendolyn enorm dankbaar, dankzij hun hebben wij een gezinsfoto waar we allemaal op staan, hoe pijnlijk het ook is en blijft. Maar toch even samen!”

Groetjes Sanne
www.spaauwe.nl

Mis jij ook twee (of meer) kindjes op jouw foto’s? Lees dan deze blog. Maar voel je ook vrij om persoonlijk contact op te nemen, geen vraag is te gek. Warme groet, Dasja

Aan de hand van de foto’s en na overleg is Dasja de Schaduwen van Lily* en Mike* gaan tekenen, wij hadden hiervoor al meerdere malen contact over gehad, hoe ik het wilde etc, dat contact vooraf is erg fijn en ik voelde dat Dasja Lily* en Mike* echt zo zou tekenen zoals ze waren en zoals wij het wilden, ze tekent ze met gevoel en liefde.

Toen zij de eerste foto doorstuurde moest ik enorm huilen, mijn hele gezin op één foto, het lijkt net echt.

Ik ben Dasja en Gwendolyn enorm dankbaar, dankzij hun hebben wij een gezinsfoto waar we allemaal op staan, hoe pijnlijk het ook is en blijft. Maar toch even samen!”

Groetjes Sanne
www.spaauwe.nl

Mis jij ook twee (of meer) kindjes op jouw foto’s? Lees dan deze blog. Maar voel je ook vrij om persoonlijk contact op te nemen, geen vraag is te gek. Warme groet, Dasja