Het Doornse Gat Utrecht

september 2022 | schaduw

Vlak voor de zomervakantie mocht ik drie liefdevolle en energieke kinderen op de foto zetten. Terwijl ik drie schrijf bedenk ik mij dat dit niet klopt. Er stonden twee kinderen voor mijn lens maar in hun hart hebben ze nog een oudere zus. Dat ik drie schrijf zegt ook meteen iets over mij en mijn werk, ik ben betrokken, leer jullie kennen en voel en zie dat er in jouw hart nog een kindje bij is.

Wilma koos als locatie voor hun fotoshoot (zelf een foto aanleveren mag natuurlijk ook!) voor het Doornse Gat, vlak bij Doorn. Het Doornse Gat is onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Voor mij een nieuwe locatie, ik houd er wel van, nieuwe plekken ontdekken. Op een zaterdagochtend heerlijk vroeg stonden wij daar op de zandvlakte van het Doornse Gat. Echt een hele toffe locatie!

Na de fotoshoot koos Wilma twee foto’s uit om compleet te laten maken, als eerste lopend en daarna zittend. Beide foto’s voelden goed maar de zittende foto klopte gewoon. Heerlijk relaxt, een beetje eigenwijs maar vooral samen. Wij gaan hier zitten Dasja, maak jij de foto? Opnieuw dankbaar dat ik een gezin voor het oog compleet mocht maken. Lees onder de foto hun verhaal.

Het Doornse Gat Utrecht

september 2022 | schaduw

Doornse Gat op de Utrechtse Heuvelrug is gekozen als fotolocatie

Wilma aan het woord: 
‘Op de leeftijd van 18 jaar beviel ik van een prachtig mooi meisje Dylaila* helemaal compleet goed op gewicht en een mooie dot haar. Net voor het bevallen kwamen we er achter dat zij stil geboren zou worden. Met een zwangerschap van 38 weken is zij in mijn buik overleden aan de bacteriegroep b streptokokken.

Na het alleen en leeg achterblijven na haar stil geboorte raakte ik al snel zwanger van mijn mooie zoon. Nog geen anderhalf jaar na haar geboorte werd mijn zoon Levi geboren. Gelukkig huilde hij meteen toe hij geboren was.

Met ze 2en en Dylaila* altijd bij ons in de vorm van een knuffel konden we de wereld aan. Alle feestdagen vierden we ook bij haar grafje zodat ze er altijd bij was en mijn zoontje met haar zou opgroeien. 7 jaar na mijn zoontje kwam mijn mooie 2de dochter. Zij maakte ons compleet. Dacht ik…

Maar op elke foto die genomen werd miste ik iets, Het was niet compleet. Tot ik Schaduwfoto tegen kwam op Facebook! Na jaren twijfelen en nadenken, Moet je dit wel willen?

Word het verlies dan niet nog zwaarder?
Ga je dan niet nog meer beseffen wat je mist?

Toch had ik de moed verzamelt om een fotoshoot te doen, om daarin mijn oudste dochter in te laten verwerken! En wat ben ik blij. Mijn kinderen zijn compleet! Samen op 1 foto! Ik had nooit durven dromen dat ik ze alle 3 op 1 foto zou kunnen hebben. Wij zijn er super blij mee en de foto krijgt de beste plek in huis! Groot en niet te missen. Zodat iedereen kan zien hoe mijn kinderen compleet zijn.’

Groetjes Wilma Dylaila*, Levi & Monique

Maar op elke foto die genomen werd miste ik iets, Het was niet compleet. Tot ik Schaduwfoto tegen kwam op Facebook! Na jaren twijfelen en nadenken, Moet je dit wel willen?

Word het verlies dan niet nog zwaarder?
Ga je dan niet nog meer beseffen wat je mist?

Toch had ik de moed verzamelt om een fotoshoot te doen, om daarin mijn oudste dochter in te laten verwerken! En wat ben ik blij. Mijn kinderen zijn compleet! Samen op 1 foto! Ik had nooit durven dromen dat ik ze alle 3 op 1 foto zou kunnen hebben. Wij zijn er super blij mee en de foto krijgt de beste plek in huis! Groot en niet te missen. Zodat iedereen kan zien hoe mijn kinderen compleet zijn.’

Groetjes Wilma Dylaila*, Levi & Monique

Ik had nooit durven dromen dat ik alle 3 de kinderen op 1 foto zou kunnen hebben

Op elke foto die genomen werd miste ik iets, het was niet compleet.