Echo met Schaduwvlinder

november 2021 | vlinders

Na de stilgeboorte van onze dochter hoorden wij voor het eerst van Schaduwfoto en gelijk was er de wens ooit een echte Schaduwfoto met ons gezin te laten maken. Echter, vinden we dat op dit moment nog te vroeg. Toen we er dit voorjaar achter kwamen dat ik opnieuw zwanger was, wilden we heel graag onze aankondigingsfoto door Dasja laten maken, maar dan met een Schaduwvlinder. Een subtiel verwijs naar onze dochter, maar niet té aanwezig. Het moest tenslotte gaan om de zwangerschapsaankondiging van ons tweede kindje!

De fotoshoot zelf was heel ontspannen en gezellig. Ook al was het de eerste keer dat we Dasja zagen, zo voelde het niet. Het was gelijk heel vertrouwd, waardoor mijn man en ik ook echt het gevoel hadden onszelf te kunnen zijn.

Toen we het resultaat voor het eerst te zien kregen, was dat echt een kippenvel-moment. Wat mooi! Precies zoals we voor ogen hadden. Subtiel, maar toch aanwezig. Zichtbaar, maar niet te zwaar. Ontzettend blij en dankbaar dat we onze stilgeboren dochter op deze manier toch onderdeel van de aankondiging van ons tweede kindje konden laten zijn.

Liefs Daan en Tirsa

Echo met Schaduwvlinder

november 2021 | vlinders

‘Een subtiel verwijs naar onze dochter, maar niet té aanwezig.’