Kippenvel

november 2020 | schets, silhouet

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt dan soms zo lang.

Toen de aanvraag van Pieter en Kristel voor een Schaduwschets binnen kwam kon ik mijn enthousiasme niet bedwingen. Meteen heb ik mijn idee voor een Schaduw Silhouet (een Schaduwfoto waarop iedereen zwart is door het tegenlicht) met hun gedeeld en zij waren net als ik enthousiast. Tijdens de fotosessie hebben we dit enthousiasme verwerkt tot een prachtige foto welke ik later mocht verrijken met een Schaduw Silhouet van hun zoontje en broertje.

Toen was hij klaar.
Stil.
Slik.
Stil.

Kippenvel overviel mij en mijn toetsenbord overleefde nog maar net mijn vuist die ik uit enthousiasme op mijn bureau ramde. Mijn man die naast mij zat schrok zich kapot.
Ik zei letterlijk hardop tegen mijzelf ‘Hoe dan? Hoe dan? Dit kan toch niet? Heb ik dit gemaakt?’ Zelfs mijn eigen ogen bedrogen mij, zo reëel was dit beeld.

De Schaduw Silhouet opsturen naar de ouders was in dit geval extra spannend, krijgen zij ook kippenvel, voelen zij het ook? Al mijn twijfel werd dezelfde dag nog de kop in gedrukt!
Wauw, we zijn er stil van. Beiden hebben we kippenvel! Prachtig!

Naast de Schaduw Silhouet mocht in ook een Schaduwschets maken voor Pieter en Kristel, deze had ook direct een bijzonder plekje in hun hart. ‘Dank je wel Dasja, ooooh heel mooi de Schaduwschets, wij zijn er stil van, precies zoals in gedachten’.

Dank je wel Pieter en Kristel voor jullie vertrouwen, enthousiasme en liefde.

Lieve groet, Dasja

Kippenvel

november 2020 | schets, silhouet

Schaduwfoto Josine

Schaduwfoto Josine

Josine* samen met haar familie op de foto in het Máximapark in Vleuten. In deze blog zie je 5 foto’s met de getekende Schaduw van Josine.

Lees meer

Ken jij iemand die een dierbare mist?

Vraag dan gratis onze flyer op. Een mooi begin voor een goed gesprek.