Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Kippenvel
Direct nadat deze Schaduwfoto klaar was kreeg ik kippenvel van boven tot onder. Elke keer als ik terugdacht aan de foto kwam de kippenvel weer terug. En toen de klant mij haar reactie mailde kreeg ik opnieuw kippenvel:

Dasja….wauw!!
Ik ben eigenlijk stil gevallen….. dit zijn wij…ons gezin… eindelijk compleet!! 
💛

Wil jij ook zo’n Schaduw Silhouet laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Dasja om je wensen te delen.

Lieve groet, Dasja

Mijn doel was om een Schaduwfoto te maken waarop je niet direct ziet wie de Schaduw is. Voor wie het na goed kijken nog niet ziet, het meisje op de foto was er in het echt niet bij. Alleen in hun hart.

Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Eindelijk compleet

Eindelijk compleet

In de nazomer van 2020 mocht ik Harald en Wendy op de foto zetten in Nationaal Park De Biesbosch. Omdat dit voor mij best een eindje rijden is kom ik daar niet zo vaak. Maar de emotionele band die Harald en Wendy met deze locatie hebben maakte dat de fotoshoot daar...

Lees meer
Schaduwfoto Elise

Schaduwfoto Elise

‘Ik heb je lief, veel beetjes meer. Niet alleen vandaag, maar telkens weer!’ Toen Cilla mij belde of ik (opnieuw) een Schaduwfoto voor haar wilde maken, sprongen de tranen in mijn ogen. Eind 2017 mocht ik al eerder een Schaduwfoto maken voor Cilla. Kinderen zien...

Lees meer
Tijdelijk offline

Tijdelijk offline

De zomervakantie is begonnen!! Tijd om wat extra aandacht aan onze twee kinderen, mijn man en mijzelf te besteden. Samen bakken, knutselen en een puinzooi maken in huis (lees thuisbioscoop of elke avond in een andere kamer logeren). Heerlijk tuinieren, boontjes...

Lees meer

11 + 14 =

Pin It on Pinterest