Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Kippenvel
Direct nadat deze Schaduwfoto klaar was kreeg ik kippenvel van boven tot onder. Elke keer als ik terugdacht aan de foto kwam de kippenvel weer terug. En toen de klant mij haar reactie mailde kreeg ik opnieuw kippenvel:

Dasja….wauw!!
Ik ben eigenlijk stil gevallen….. dit zijn wij…ons gezin… eindelijk compleet!! 
💛

Wil jij ook zo’n Schaduw Silhouet laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Dasja om je wensen te delen.

Lieve groet, Dasja

Mijn doel was om een Schaduwfoto te maken waarop je niet direct ziet wie de Schaduw is. Voor wie het na goed kijken nog niet ziet, het meisje op de foto was er in het echt niet bij. Alleen in hun hart.

Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer
Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduwfoto's laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze. Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduwfoto's wilt laten maken vanuit dezelfde fotosessie dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduwfoto mee...

Lees meer
Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer

9 + 10 =

Pin It on Pinterest