Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Kippenvel
Direct nadat deze Schaduwfoto klaar was kreeg ik kippenvel van boven tot onder. Elke keer als ik terugdacht aan de foto kwam de kippenvel weer terug. En toen de klant mij haar reactie mailde kreeg ik opnieuw kippenvel:

Dasja….wauw!!
Ik ben eigenlijk stil gevallen….. dit zijn wij…ons gezin… eindelijk compleet!! 
💛

Wil jij ook zo’n Schaduw Silhouet laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Dasja om je wensen te delen.

Lieve groet, Dasja

Mijn doel was om een Schaduwfoto te maken waarop je niet direct ziet wie de Schaduw is. Voor wie het na goed kijken nog niet ziet, het meisje op de foto was er in het echt niet bij. Alleen in hun hart.

Schaduw Silhouet

juli 2020 | dochter, silhouet

Tijdelijk offline

Tijdelijk offline

De zomervakantie is begonnen!! Tijd om wat extra aandacht aan onze twee kinderen, mijn man en mijzelf te besteden. Samen bakken, knutselen en een puinzooi maken in huis (lees thuisbioscoop of elke avond in een andere kamer logeren). Heerlijk tuinieren, boontjes...

Lees meer
Fotoboek met rijmpjes

Fotoboek met rijmpjes

Toen kreeg ik zomaar een idee, helemaal vanuit het niets. De rijmpjes die ik met jou deel, die passen heel mooi in een boek. Naast jouw foto's vol liefde, een rijmpje gekozen door jou. Femke van Papierpleziertjes, één van mijn hofleveranciers voor rijmpjes, vond het...

Lees meer
Groot nieuws radio

Groot nieuws radio

Vanmorgen maakte ik mijn debuut op de radio.Annemarie Biljard van Groot Nieuws Radio heeft mij geïnterviewd over Schaduwfoto. Je hoort mijn interview vanaf 2:18. Is jouw gezinsfoto ook incompleet, een familieportret hangt bij jou niet aan de muur. Er mist iemand. Je...

Lees meer

3 + 14 =

Pin It on Pinterest