Schaduwfoto, altijd dichtbij

mei 2020 | tips & inspiratie

Wil je een Schaduw laten maken maar heb je nog geen geschikte foto? Je bent ook voor het laten maken van een fotoshoot bij mij, Dasja, meer dan welkom. Website Das’ Knuss Fotografie

Als fotograaf ben ik werkzaam vanuit het midden van het land (zie landkaart) maar stel nou dat je aan de andere kant van Nederland woont? Geen probleem! Dan kan ik je een aantal lieve en getalenteerde collega’s aanbevelen waar ik nauw mee samenwerk. Deze collega’s zijn bekend met de werkwijze van Schaduwfoto en weten waar ze op moeten letten tijdens de fotoshoot.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je neemt altijd eerst met mij contact op, tijdens ons eerste telefoongesprek bespreek je jouw wensen en vanuit dit gesprek word je gekoppeld aan een fotograaf in jouw regio.
Elke Fotograaf heeft zijn eigen stijl en werkwijze, het is dan ook heel belangrijk om goed te kijken of jouw stijl en wens aansluit op de Fotograaf in jouw regio. Verder rijden voor een Fotograaf in jouw stijl mag natuurlijk altijd!

Uiteraard zal ik, Dasja de communicatie rondom je wensen en ideeën over jouw Schaduw altijd intensief begeleiden.

Schaduwfoto, altijd dichtbij

mei 2020 | tips & inspiratie

West en Midden-Nederland
Mijn naam is Dasja, ik ben oprichter van Schaduwfoto en Fotograaf van Das’ Knuss Fotografie.

Mijn fotografiestijl kenmerkt zich door geborgenheid, liefde en de warmte. Elke foto wordt met de hand nabewerkt, hierin is mijn stijl kenmerkend door het lichte maar toch natuurlijke kleurgebruik.

Ik werk veel met spelletjes, leuke maar simpele opdrachten waardoor je lekker kan ontspannen en vrij snel vergeet dat je op de foto gaat. Mijn doel is om de glimlach van je hart vast te leggen, niet gemaakt of geforceerd maar echt die diepe liefde.

West en Midden-Nederland
Mijn naam is Dasja, ik ben oprichter van Schaduwfoto en fotograaf van Das’ Knuss Fotografie.

Mijn fotografiestijl kenmerkt zich door geborgenheid, liefde en de warmte. Elke foto wordt met de hand nabewerkt, hierin is mijn stijl kenmerkend door het lichte maar toch natuurlijke kleurgebruik.

Ik werk veel met spelletjes, leuke maar simpele opdrachten waardoor je lekker kan ontspannen en vrij snel vergeet dat je op de foto gaat. Mijn doel is om de glimlach van je hart vast te leggen, niet gemaakt of geforceerd maar echt die diepe liefde.

Groningen, Schiermonnikoog en Noord-Drenthe
Mijn naam is Ellen en ik woon in het mooie Groningen.

In mijn fotografie leg ik graag uw persoonlijke verhaal vast. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontane beelden waarin veel liefde te zien is. Tijdens de fotoshoot genieten jullie van elkaars aandacht en is er een ontspannen sfeer.  Ik werk graag op Schiermonnikoog maar ook de Bakkeveense Duinen en De Onlanden zijn prachtige plekken om te fotograferen.

Het is mooi om samen met Schaduwfoto uw verhaal compleet te mogen maken zodat uw dierbare niet wordt vergeten.

Friesland
A goeie myn namme is Elisabeth en ik bin in echte Friezin.

Mijn fotografiestijl is: spontaan, licht, kleurrijk en ongedwongen. Vooraf bespreken we welke kleding, het beste bij elkaar past voor een mooi kleurenpalet op jullie foto’s. Tijdens de fotosessie zorg ik voor de juiste humor, om een schitterende spontane fotoshoot te creëren.

Er zijn prachtige lichte locaties bij mij in de omgeving, denk aan de Broerekerk in Bolsward of de Zandvlakte in Appelscha, maar ook in de fotostudio ben je welkom.

Friesland
A goeie myn namme is Elisabeth en ik bin in echte Friezin.

Mijn fotografiestijl is: spontaan, licht, kleurrijk en ongedwongen. Vooraf bespreken we welke kleding, het beste bij elkaar past voor een mooi kleurenpalet op jullie foto’s. Tijdens de fotosessie zorg ik voor de juiste humor, om een schitterende spontane fotoshoot te creëren.

Er zijn prachtige lichte locaties bij mij in de omgeving, denk aan de Broerekerk in Bolsward of de Zandvlakte in Appelscha, maar ook in de fotostudio ben je welkom.

Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel
Hoi! Ik ben Nieta en woon in Drenthe.
Mensen fotograferen….dat is waar ik blij van word.
En dan vooral de connectie tussen mensen, de liefde voor elkaar.

Tijdens een buitenreportage gaan we er samen op uit om op mooie plekjes in de natuur even de tijd stil te zetten. Even alleen jullie, en de aandacht voor elkaar, om zo tot mooie, warme, liefdevolle maar vooral spontane foto’s te komen.

Geschikte locaties voor buitenreportages zijn o.a de kibbelkoele, recreatieplas de Oldemeijer, het Bargerveen.

Oost-Nederland
Hey, ik ben Jennifer en werk vanuit het oosten van het land. Ik ben een fotografe die jullie met hart en ziel vastlegt voor een prachtige herinnering. Niet geposeerd maar op een spontane, liefdevolle manier. Zoals jullie zijn, ieder met zijn eigen verhaal.

Mijn stijl kenmerkt zich door het vleugje stoer wat elke keer terugkomt, sfeervol, avontuurlijk, met warme kleuren.

Vlak bij mij in de buurt ligt een prachtig stuk natuurgebied Korenburgerveen hier wij voor de schaduwfoto mooie beelden kunnen maken.

Oost-Nederland
Hey, ik ben Jennifer en werk vanuit het oosten van het land. Ik ben een fotografe die jullie met hart en ziel vastlegt voor een prachtige herinnering. Niet geposeerd maar op een spontane, liefdevolle manier. Zoals jullie zijn, ieder met zijn eigen verhaal.

Mijn stijl kenmerkt zich door het vleugje stoer wat elke keer terugkomt, sfeervol, avontuurlijk, met warme kleuren.

Vlak bij mij in de buurt ligt een prachtig stuk natuurgebied Korenburgerveen hier wij voor de schaduwfoto mooie beelden kunnen maken.

Texel
Hi! Ik ben Shauni, een romantische maar nuchtere en eigenwijze vrolijke dame en fotografeer voor Schaduwfoto op Texel.

Foto’s doen wat met mensen, ze geven je herinneringen en gevoelens. Iets wat je nooit meer wil vergeten. Het is het meest prachtige cadeau wat iemand je kan geven. En dat, dat stukje herinnering, dat stukje gevoel, dat geef ik graag aan jou!

Ik maak van elke shoot een gezellige bezigheid, een echt feestje. Mijn fotografie stijl, die heeft een romantisch randje met mooie lichte kleuren en oog voor detail.

Noord-Holland
Ik ben Yvonne en ik woon in het mooie Noord-Holland. De duinen en het strand zijn mijn favoriete locatie om een toffe familieshoot te doen.

Door middel van een ontspannen fotosessie vol liefde en plezier leg ik de verbinding tussen jullie vast. 

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een familiefoto te hebben waar jullie gezin compleet opstaat. Gelukkig is dat nu mogelijk! Ik draag graag bij aan een prachtig, waardevol kunstwerk voor aan jouw muur.

Noord-Holland
Ik ben Yvonne en ik woon in het mooie Noord-Holland. De duinen en het strand zijn mijn favoriete locatie om een toffe familieshoot te doen.

Door middel van een ontspannen fotosessie vol liefde en plezier leg ik de verbinding tussen jullie vast. 

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een familiefoto te hebben waar jullie gezin compleet opstaat. Gelukkig is dat nu mogelijk! Ik draag graag bij aan een prachtig, waardevol kunstwerk voor aan jouw muur.

Zeeland
Ik ben Gwendolyn en woon in het prachtige Zeeland. Dasja en ik kennen elkaar al een tijdje en onze manier van werken en onze visie op fotografie is zo overlappend dat ik het een eer vind om voor haar te mogen fotograferen.

Mijn fotografie kenmerkt zich puurheid, liefde en het vastleggen van echte connectie tussen mensen. Een fotoreportage bij is niet zomaar poseren, het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving.

Brabant en België
Ik ben Karin en ik fotografeer met heel veel liefde en plezier families in het zuiden van het land. Mijn fotosessies kenmerken zich vooral door de ontspannen sfeer. Door het spelen van spelletjes en het stellen van vragen zal ik jullie laten vergeten dat we bezig zijn met het maken van foto’s. Echte, pure emoties en vooral heel veel plezier is wat je terugziet in mijn foto’s.

Schaduwfoto’s ontroeren me enorm, er straalt altijd zoveel liefde vanuit en precies dat is waar ik me als fotograaf zo graag mee bezig houdt. Locaties waar ik me op richt zijn De Loonse en Drunense Duinen in Brabant en de Lommelse Sahara in België.

Brabant en België
Ik ben Karin en ik fotografeer met heel veel liefde en plezier families in het zuiden van het land. Mijn fotosessies kenmerken zich vooral door de ontspannen sfeer. Door het spelen van spelletjes en het stellen van vragen zal ik jullie laten vergeten dat we bezig zijn met het maken van foto’s. Echte, pure emoties en vooral heel veel plezier is wat je terugziet in mijn foto’s.

Schaduwfoto’s ontroeren me enorm, er straalt altijd zoveel liefde vanuit en precies dat is waar ik me als fotograaf zo graag mee bezig houdt. Locaties waar ik me op richt zijn De Loonse en Drunense Duinen in Brabant en de Lommelse Sahara in België.

Limburg
Ik ben Gera en je kunt me regelmatig vinden op de Brunssummerheide, een mooi natuurgebied waar ik tot rust kom en naar toe ga om te wandelen, hard te lopen en… te fotograferen. In mijn fotografie staan voor mij verbinding, echtheid en spontaniteit centraal.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat er sprake is van een ongedwongen sfeer, hierdoor kan iedereen zichzelf zijn. Mijn foto’s kenmerken zich door het natuurlijke kleurgebruik. Ik vind het heel bijzonder om als fotograaf onderdeel te zijn van Schaduwfoto en zo een herinnering te maken voor jullie met een hele bijzondere waarde.