Schaduwfoto Elise

september 2020 | dochter, schaduw

‘Ik heb je lief, veel beetjes meer.
Niet alleen vandaag, maar telkens weer!’

Toen Cilla mij belde of ik (opnieuw) een Schaduwfoto voor haar wilde maken, sprongen de tranen in mijn ogen. Eind 2017 mocht ik al eerder een Schaduwfoto maken voor Cilla. Kinderen zien opgroeien voor je lens is echt iets bijzonders. Als fotograaf zie ik al 10 jaar lang kinderen geboren worden en steeds groter groeien. Maar een Schaduw zien opgroeien dat is echt wel heel kostbaar!

Dank je wel Cilla voor je vertrouwen en je gezelligheid tijdens de fotosessie. Wat heb ik om en met jullie gelachen. Heerlijk rennen, dansen, bomen klimmen en aan het einde rollen door het zand. Tussendoor een paar keer knuffelen en stukjes wandelen. Geweldig!

Geniet mee met een kleine greep uit deze liefdevolle fotosessie.
Lieve groet, Dasja

Gedichtje: Papierpleziertjes

Schaduwfoto Elise

september 2020 | dochter, schaduw

Eindelijk compleet

Eindelijk compleet

In de nazomer van 2020 mocht ik Harald en Wendy op de foto zetten in Nationaal Park De Biesbosch. Omdat dit voor mij best een eindje rijden is kom ik daar niet zo vaak. Maar de emotionele band die Harald en Wendy met deze locatie hebben maakte dat de fotoshoot daar...

Lees meer
Tijdelijk offline

Tijdelijk offline

De zomervakantie is begonnen!! Tijd om wat extra aandacht aan onze twee kinderen, mijn man en mijzelf te besteden. Samen bakken, knutselen en een puinzooi maken in huis (lees thuisbioscoop of elke avond in een andere kamer logeren). Heerlijk tuinieren, boontjes...

Lees meer
Schaduw Silhouet

Schaduw Silhouet

Kippenvel Direct nadat deze Schaduwfoto klaar was kreeg ik kippenvel van boven tot onder. Elke keer als ik terugdacht aan de foto kwam de kippenvel weer terug. En toen de klant mij haar reactie mailde kreeg ik opnieuw kippenvel: Dasja....wauw!! Ik ben eigenlijk stil...

Lees meer

5 + 2 =

Pin It on Pinterest