Schaduwfoto Elise

september 2020 | schaduw, silhouet

‘Ik heb je lief, veel beetjes meer.
Niet alleen vandaag, maar telkens weer!’

Toen Cilla mij belde of ik (opnieuw) een Schaduwfoto voor haar wilde maken, sprongen de tranen in mijn ogen. Eind 2017 mocht ik al eerder een Schaduwfoto maken voor Cilla. Kinderen zien opgroeien voor je lens is echt iets bijzonders. Als fotograaf zie ik al 10 jaar lang kinderen geboren worden en steeds groter groeien. Maar een Schaduw zien opgroeien dat is echt wel heel kostbaar!

Dank je wel Cilla voor je vertrouwen en je gezelligheid tijdens de fotosessie. Wat heb ik om en met jullie gelachen. Heerlijk rennen, dansen, bomen klimmen en aan het einde rollen door het zand. Tussendoor een paar keer knuffelen en stukjes wandelen. Geweldig!

Geniet mee met een kleine greep uit deze liefdevolle fotosessie.
Lieve groet, Dasja

Gedichtje: Papierpleziertjes

Schaduwfoto Elise

september 2020 | schaduw, silhouet