Schaduwfoto Elise

september 2020 | dochter, schaduw

‘Ik heb je lief, veel beetjes meer.
Niet alleen vandaag, maar telkens weer!’

Toen Cilla mij belde of ik (opnieuw) een Schaduwfoto voor haar wilde maken, sprongen de tranen in mijn ogen. Eind 2017 mocht ik al eerder een Schaduwfoto maken voor Cilla. Kinderen zien opgroeien voor je lens is echt iets bijzonders. Als fotograaf zie ik al 10 jaar lang kinderen geboren worden en steeds groter groeien. Maar een Schaduw zien opgroeien dat is echt wel heel kostbaar!

Dank je wel Cilla voor je vertrouwen en je gezelligheid tijdens de fotosessie. Wat heb ik om en met jullie gelachen. Heerlijk rennen, dansen, bomen klimmen en aan het einde rollen door het zand. Tussendoor een paar keer knuffelen en stukjes wandelen. Geweldig!

Geniet mee met een kleine greep uit deze liefdevolle fotosessie.
Lieve groet, Dasja

Gedichtje: Papierpleziertjes

Schaduwfoto Elise

september 2020 | dochter, schaduw

Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer
Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduwfoto's laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze. Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduwfoto's wilt laten maken vanuit dezelfde fotosessie dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduwfoto mee...

Lees meer
Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer

13 + 13 =

Pin It on Pinterest