Meerdere Schaduws

december 2020 | dochter, schaduw, tips & inspiratie

Meerdere Schaduwfoto’s laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze.

Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduwfoto’s wilt laten maken vanuit dezelfde fotosessie dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduwfoto mee te nemen naar de volgende Schaduwfoto. Natuurlijk houd ik daarbij altijd rekening met hoe de wind waait of de zon schijnt. Aanpassingen zullen altijd gemaakt worden om er voor te zorgen dat de Schaduw perfect aansluit op de foto en de setting.

Zo kan je niet alleen je gezinsfoto compleet laten maken, maar ook een familiefoto, de kinderen samen of papa met de kinderen.
Maar denk ook aan een Schaduwfoto én een Schaduw Silhouet.

De kosten voor het ontwerpen en realiseren van jouw eerste Schaduwfoto is € 225 wanneer je dit combineert met een fotosessie bij Das’ Knuss Fotografie (kosten fotosessie niet inbegrepen) en € 295 wanneer je zelf een foto aanlevert.
In 2021 zullen deze prijzen gelijk blijven.

Nieuw is dat elke volgende Schaduwfoto zakt in prijs. Wil je op meerdere foto’s een Schaduw laten ontwerpen en realiseren dan betaalt je € 35 per half uur met een maximum tot de originele prijs, ook als ik er langer mee bezig ben.

Heb je hierover vragen, neem gerust contact op.

Dank je wel John en Rianne, dat ik jullie gezinsfoto’s mag gebruiken als voorbeeld bij deze blog. Jullie zijn een prachtig gezin. Dank je wel voor jullie vertrouwen.

Lieve groet, Dasja

Meerdere Schaduws

december 2020 | dochter, schaduw, tips & inspiratie

Wow! Zo trots op mijn drie kinderen, mijn grote liefdes.

In onze Schaduw herken ik mezelf als klein meisje, zo knap!

Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer
Eindelijk compleet

Eindelijk compleet

In de nazomer van 2020 mocht ik Harald en Wendy op de foto zetten in Nationaal Park De Biesbosch. Omdat dit voor mij best een eindje rijden is kom ik daar niet zo vaak. Maar de emotionele band die Harald en Wendy met deze locatie hebben maakte dat de fotoshoot daar...

Lees meer

13 + 3 =

Pin It on Pinterest