Meerdere Schaduws

december 2020 | schaduw, tips & inspiratie

Meerdere Schaduwfoto’s laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze.

Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduw’s wilt laten maken vanuit dezelfde fotoshoot dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduw mee te nemen naar de volgende foto. Natuurlijk houd ik daarbij altijd rekening met hoe de wind waait of de zon schijnt. Aanpassingen zullen altijd gemaakt worden om er voor te zorgen dat de Schaduw perfect aansluit op de foto en de setting.

Zo kan je niet alleen je gezinsfoto compleet laten maken, maar ook een familiefoto, de kinderen samen of papa met de kinderen.
Maar denk ook aan een Schaduwfoto én een Schaduw Silhouet.

De kosten voor het ontwerpen en realiseren van jouw eerste Schaduwfoto is € 225. 

Nieuw is dat elke volgende Schaduwfoto zakt in prijs. Wil je op meerdere foto’s een Schaduw laten ontwerpen en realiseren dan betaalt je € 35 per half uur met een maximum tot de originele prijs, ook als ik er langer mee bezig ben.

Heb je hierover vragen, neem gerust contact op.

Dank je wel John en Rianne, dat ik jullie gezinsfoto’s mag gebruiken als voorbeeld bij deze blog. Jullie zijn een prachtig gezin. Dank je wel voor jullie vertrouwen.

Lieve groet, Dasja

Meerdere Schaduws

december 2020 | schaduw, tips & inspiratie

Wow! Zo trots op mijn drie kinderen, mijn grote liefdes.

In onze Schaduw herken ik mezelf als klein meisje, zo knap!

Hoe ziet mijn Schaduw eruit?

Hoe ziet mijn Schaduw eruit?

Vandaag start ik met het maken van een nieuwe Schaduwfoto. Altijd een bijzonder maar ook spannend moment. Laatst vroeg iemand mijn ‘Hoe bepaal je hoe mijn Schaduw eruit komt te zien?’ Daarvoor lopen we samen verschillende stappen door. Alles samenvatten in geschreven...

Lees meer
Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer
Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer

Pin It on Pinterest