Reeuwijkse Plassen

september 2023 | tips & inspiratie

De Reeuwijkse Plassen, sinds vorig jaar kom ik weer regelmatig op deze bijzonder mooie locatie voor het maken van fotoshoots met natuurlijk licht. De Reeuwijkse plassen is nog geen 10 minuten rijden vanaf mijn huis en om jou te stimuleren deze locatie te kiezen reken ik heel 2023 geen reiskosten voor deze locatie. Tot nu toe zijn jullie erg enthousiast dus wellicht verleng ik dit aanbod wel tot in 2024.

De Reeuwijkse Plassen is een natuurgebied in het Groene Hart van Nederland. Het ligt vlak bij de A12 en de N11 waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Den Haag, Rotterdam, Leiden en ook vanuit Utrecht. Een hele centrale plaats en dus heel geschikt voor als jij met de hele familie op de foto wilt.

Waarom kiezen voor Reeuwijkse Hout als fotolocatie? Er is veel variatie zoals water en zand en er zijn twee mooie steigers over het water. Door de weerspiegeling in het water krijgen jouw foto’s een extra dimensie. Ook is er een mooi bos.

Welke periode is het meest geschikt bij de Reeuwijkse Plassen? Alle periodes zijn mooi maar in de zomer kan het hier best druk zijn. Liever toch in de zomer op de foto? Kies dan voor vroeg in de ochtend of laat in de avond. Zo heb ik zelfs een keer foto’s gemaakt om 07:30uur in de ochtend zodat de kinderen na de fotoshoot naar hun voetbalwedstrijd konden. Zo vroeg in de ochtend is het licht hier echt prachtig.

Voor Das’ Knuss Fotografie staat er ook een blog online over de Reeuwijkse Plassen maar dan met andere foto’s. Tussen deze foto’s staat ook een reeks met een hele toffe gele muur. Word jij de eerste waarvoor ik een Schaduw mag tekenen op een foto gemaakt voor die gele muur? Dat is nog eens uniek. Heb je hierover een vraag? Neem vrijblijvend contact op.

Warme groet, Dasja

Reeuwijkse Plassen

september 2023 | tips & inspiratie

In de ochtend staat de zon boven het water bij de Reeuwijkse plassen, echt prachtig!

Water, zand en bos deze fotolocatie in het Groene Hart heeft het allemaal.

Liever niet herkenbaar online, dat kan ook!