Fotoboek met rijmpjes

juli 2020 | tips & inspiratie

Toen kreeg ik zomaar een idee,
helemaal vanuit het niets.
De rijmpjes die ik met jou deel,
die passen heel mooi in een boek.
Naast jouw foto’s vol liefde,
een rijmpje gekozen door jou.

Femke van Papierpleziertjes, één van mijn hofleveranciers voor rijmpjes, vond het een geweldig idee en zo is een nieuwe samenwerking geboren!

Wil jij ook zo’n mooi rijmpje in jouw fotoboek? Dat kan! Geef dit aan op het moment dat jouw fotoboek gemaakt gaat worden. Wat zijn de kosten? Niets! Dit krijg je met liefde van ons erbij.

Maak jij ook zulke prachtige rijmpjes en wil je ook samenwerken met Schaduwfoto? Neem gerust contact op. Gezellig!

Lieve groet, Dasja

Fotoboek met rijmpjes

juli 2020 | tips & inspiratie

Ongeveer een kwartier nadat dit prachtige idee in mij opkwam, dacht ik: Dit heb ik eerder gezien.

Verhip, ik weet het! Mijn lieve collega Talitha Cornelisse maakt trouwalbums met beeld én tekst genaamd Bundle of Love. Omdat ik mijn idee vrij dicht in de buurt vond komen heb ik haar meteen gebeld.

Ze smolt bijna weg toen ik haar om toestemming vroeg.
Dank je wel Talitha.

Eindelijk compleet

Eindelijk compleet

In de nazomer van 2020 mocht ik Harald en Wendy op de foto zetten in Nationaal Park De Biesbosch. Omdat dit voor mij best een eindje rijden is kom ik daar niet zo vaak. Maar de emotionele band die Harald en Wendy met deze locatie hebben maakte dat de fotoshoot daar...

Lees meer
Schaduwfoto Elise

Schaduwfoto Elise

‘Ik heb je lief, veel beetjes meer. Niet alleen vandaag, maar telkens weer!’ Toen Cilla mij belde of ik (opnieuw) een Schaduwfoto voor haar wilde maken, sprongen de tranen in mijn ogen. Eind 2017 mocht ik al eerder een Schaduwfoto maken voor Cilla. Kinderen zien...

Lees meer
Tijdelijk offline

Tijdelijk offline

De zomervakantie is begonnen!! Tijd om wat extra aandacht aan onze twee kinderen, mijn man en mijzelf te besteden. Samen bakken, knutselen en een puinzooi maken in huis (lees thuisbioscoop of elke avond in een andere kamer logeren). Heerlijk tuinieren, boontjes...

Lees meer

3 + 5 =

Pin It on Pinterest