Fotoboek met rijmpjes

juli 2020 | tips & inspiratie

Toen kreeg ik zomaar een idee,
helemaal vanuit het niets.
De rijmpjes die ik met jou deel,
die passen heel mooi in een boek.
Naast jouw foto’s vol liefde,
een rijmpje gekozen door jou.

Femke van Papierpleziertjes, één van mijn hofleveranciers voor rijmpjes, vond het een geweldig idee en zo is een nieuwe samenwerking geboren!

Wil jij ook zo’n mooi rijmpje in jouw fotoboek? Dat kan! Geef dit aan op het moment dat jouw fotoboek gemaakt gaat worden. Wat zijn de kosten? Niets! Dit krijg je met liefde van ons erbij.

Maak jij ook zulke prachtige rijmpjes en wil je ook samenwerken met Schaduwfoto? Neem gerust contact op. Gezellig!

Lieve groet, Dasja

Fotoboek met rijmpjes

juli 2020 | tips & inspiratie

Ongeveer een kwartier nadat dit prachtige idee in mij opkwam, dacht ik: Dit heb ik eerder gezien.

Verhip, ik weet het! Mijn lieve collega Talitha Cornelisse maakt trouwalbums met beeld én tekst genaamd Bundle of Love. Omdat ik mijn idee vrij dicht in de buurt vond komen heb ik haar meteen gebeld.

Ze smolt bijna weg toen ik haar om toestemming vroeg.
Dank je wel Talitha.

Welke Schaduw past bij mij?

Welke Schaduw past bij mij?

 Dasja, wat zijn de mogelijkheden?Een veel gestelde vraag waarop ik niet een eenduidig antwoord kan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang een Schaduw ergonomisch* klopt is (bijna) alles mogelijk. Maar als je het hebt over de uitvoering van een Schaduw dan...

Lees meer
Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduws

Meerdere Schaduwfoto's laten maken? Het kan en sinds kort heb ik hiervoor een vernieuwde werkwijze. Wanneer je een tweede, derde of meer Schaduwfoto's wilt laten maken vanuit dezelfde fotosessie dan probeer ik een deel van het ontwerp van jullie eerste Schaduwfoto mee...

Lees meer
Kippenvel

Kippenvel

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer

7 + 10 =

Pin It on Pinterest